Organisatie

Vrienden van Stadsschouwburg en De Vereeniging

Vrienden en Liefhebbers houden op te bestaan maar ‘starten direct door’, geïntegreerd in het loyaliteitsprogramma Vrienden van Stadsschouwburg en De Vereeniging. Dat is voor ons een ander organisatorisch kader, maar de activiteiten waar de Vrienden van De Vereeniging aan gewend zijn, worden in dat kader voortgezet.

In de extra ledenvergadering op 28 februari jl. werd het voorstel tot formele ontbinding (per 1 januari 2020) van de vereniging Vrienden van De Vereeniging aangenomen. In de statutair noodzakelijke tweede extra ledenvergadering op 27 maart werd dit besluit unaniem bekrachtigd en daarmee definitief.

Nu bent u aan zet! Wij vragen u om u nu zelf te melden als Vriend van Stadsschouwburg en De Vereeniging. Dit kunt u doen via deze link.

Vriendschap met Stadsschouwburg en De Vereeniging betekent

  • Blijf op de hoogte van het vriendennieuws (per mail)
  • Bestel kaarten met voorrang bij de voorverkoop
  • Ontvang de seizoensbrochure (per post)
  • Bezoek 4 gratis exclusieve vriendenevenementen per seizoen

Vriend worden kan op elk moment. Eerder bestellen is afhankelijk van het moment van Vriend worden.

Ja, ik word vriend!

  • Dit kan voor € 40,- per jaar.
  • Voor € 70,- per jaar krijgt u alle vriendenvoordelen voor 2 personen!
  • Wilt u meer bijdragen? Dit kan fiscaal ook aantrekkelijk zijn. Graag bespreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden. 

Stuur een mailtje naar vriend@stadsschouwburgendevereeniging.nl wat uw voorkeur heeft. Dan nemen wij contact met u op.

De spelregels

Uw bijdrage en de bijbehorende voordelen gelden voor een seizoen, van 1 mei tot 1 mei. Wij blijven vrienden totdat u opzegt; dit kan elk jaar voor 1 april. We herinneren u er jaarlijks aan dat u uw lidmaatschap kunt stopzetten. Wilt u uw lidmaatschap beëindigen dan is een e-mail naar vriend@stadsschouwburgendevereeniging.nl voldoende.