Dit heeft muzikaal 2017 voor u in petto

In het komend jaar staan er weer diverse evenementen op het programma.

Op 12 maart 2017 organiseren de Vrienden in samenwerking met Stadsschouwburg/DeVereeniging wederom een Podium voor de Stad. De eerste editie het afgelopen jaar is een enorm succes gebleken en wij willen hier graag een traditie van maken. Een groot aantal ensembles heeft zich al aangemeld voor dit evenement.

In tegenstelling tot wat eerder vermeld stond in de laatste Nieuwsbrief zullen de Algemene Ledenvergadering en het Voorjaarsconcert niet plaatsvinden op  19 maart, maar op 26 maart 2017. Dit i.v.m  de beschikbaarheid van de pianist Peter Klimo , prijswinnaar van het laatste Lisztconcours, die voor u zal optreden.

U kunt via deze link direct ons jubileumboek bestellen. Als Vriend van de Vereeniging krijgt u hierbij korting. De kortingscode die u hierbij dient te vermelden is “vriend”.

Tenslotte wijzen wij u op de lezing over restauraties met als voorbeeld die van De Vereeniging door dr. Willem-Jan Pantus op 17 januari 2017 om 20.00 uur in de Lindenberg georganiseerd door de vereniging Numaga.

Het bestuur wenst u een mooi en muzikaal 2017.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.